信義中學1D班班論壇
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
登入

忘記密碼

搜尋

結果按:

Rechercher 進階搜尋

查看誰在線上
目前總共有 3 位使用者在線上 :: 0 位會員, 0 位隱形及 3 位訪客

沒有

[ 查看全部 ]

最高線上人數記錄為 10 人 [ 記錄時間 :: 周一 12月 16, 2019 7:36 pm ]
最新主題
» Available Forms And Strengths Of Imitrex
39個會令你誤會的事 Empty周四 8月 04, 2011 10:05 pm 由 訪客

» Drink Caffeine Ok While Pregnant
39個會令你誤會的事 Empty周三 8月 03, 2011 6:24 pm 由 訪客

» Francisco Cheap Hotels San In
39個會令你誤會的事 Empty周一 8月 01, 2011 10:56 pm 由 訪客

» Cancer Problems During Sleep
39個會令你誤會的事 Empty周日 7月 31, 2011 7:29 am 由 訪客

» 明天〔10月13日〕check地理筆記P7-10
39個會令你誤會的事 Empty周日 11月 23, 2008 3:13 pm 由 -_-''

» 本人的名
39個會令你誤會的事 Empty周三 10月 29, 2008 6:36 pm 由 倬

» 精通1-9關地獄任務- 跑Online
39個會令你誤會的事 Empty周一 10月 27, 2008 6:46 pm 由 倬

» 班中的愛情發展
39個會令你誤會的事 Empty周一 10月 27, 2008 6:44 pm 由 倬

» 好 後 悔 . . .
39個會令你誤會的事 Empty周一 10月 27, 2008 6:41 pm 由 倬

合作伙伴
免費論壇

免费论坛

39個會令你誤會的事

+3
-_-''
【 阿。雞 』
tony_chow1996
7 posters

向下

39個會令你誤會的事 Empty 39個會令你誤會的事

發表  tony_chow1996 周四 10月 09, 2008 9:08 pm

1、果日我痴痴地望著你性感的身軀,一絲不掛地咁係我面前扭動,輕輕撫摸你的肌膚,我無法抵擋你的誘惑: 老板,我就要哩條魚!

2、你快樂因為我快樂,我開心因為你開心,我愁了因為你瘦咗,我瘦咗因為你病咗,我笑番因為你壯番,我有錢咗因為把你賣咗…………豬啊!

3、我第一次嘅時候好緊張,他一直要我溫柔地放松,接著插入我身體,那果到係到流血,我痛到講唔到野,到依家先明白……獻血是咁樣架!

4、果一晚我抱著你,係你耳邊叫你戴上果樣野,你話不戴嘅感覺先夠爽,依家係安全期,冇野嘅……但係唔戴頭盔交警抓著點算呀?

5、我係一個暗戀你嘅人,見到你嘅第一眼我就認定你係我今生該等嘅人,但係我唯一嘅遺憾就係…………對唔住,我發錯人了...

6、當你默默離開我嘅時候,我痛苦萬分,不知點算先好,看著你嘅背影遠去,我好憎我自己,都係我嘅錯……如果早D起身米趕到上車Lo~

7、你知唔知呀?我日日都係到想你,夜夜都在念你。吃飯時想、睡覺時想、工作時想,很想對你說…………快點還錢呀!!!!!

8、我真心地愛你,不想離開你,心痛你讓我套的那麼深。如果你真地不想讓我難過,請快一點漲起來……股市呀~

9、你善良像貓兒,你忠實像狗兒,你可愛像鳥兒,你識途像馬兒,你出色像蝶兒,你勤勞像蜂兒,你什麼都相像,也難怪大家都叫你…………禽獸 ~>.<

10、我第一眼見到你,我就同自已講︰你就係我今生嘅奮斗目標,我要追求你,擁抱你。我要宣布︰我愛你呀!……人民幣 ...

11、冇咗你嘅日子,生活變得好難受,我好憎果個可惡嘅第三者將你搶走,你同佢係唔係有咗新感情?好想你番黎我身邊呀~——銀包

12、不要問我點解會喊,我嘅淚水為你而流,我個心為你而碎。我好憎果個男人,他點解要將你從我身邊奪去呀?……死小偷 !!!

13、怕醜嘅我有一句話一直都不敢向你表白,但係今天我終于鼓起勇氣︰你究竟幾時請我吃飯呀?

14、如果冇風,雲不會動;如果冇水,魚唔可以游;如果冇咗太陽,月亮就唔會有光;如果冇你……蠢人就唔會存在了...

15、食客︰睡覺多少錢一晚?(水餃多少錢一碗)服務員︰流氓!(六毛)商人︰六毛?這麼平宜。我來三晚!

16、由于次數太多(有時還一天兩次),你果到D毛都被搞得亂七八糟的,連插嘅時候都冇咗快感,我們都係分手吧……牙刷...

17、當我窮困潦倒時,係我身旁嘅係你;當我有病受傷時,係我身邊的是你;當我情場失意時,係我身旁的都係你……同你在一齊真係黑仔

18、“緊嗎?”“不緊!”“可以再進去一點嗎?”“小心一點,應該可以!”“痛嗎?”“不痛!感覺真爽!就買這雙吧。

19、看著你那流線嘅軀體,我欲火焚身,撥開你果個尚未開啟嘅封蓋,插入我自備的小棍,吸取你晶瑩的液體,爽呀!雪碧

20、心里想了,兩片癢了,握個棒棒,插入正中,風風火火,棒也短了,兩片不癢了,心里也不想了……煙癮又犯了吧!

21、深夜,獨自漫步係淒冷嘅街上,落寞嘅心,無所依歸,心中總是想著你,念著你,盼著你,好想大聲對你講……請我吃飯好嗎 ?

22、曾多少次你滑嫩嘅身軀緊貼著我,那溫柔體貼的愛撫,令我享受一陣陣的快感,但係我係享受之後,你卻日漸消瘦……可憐嘅香皂呀~

23、我一直都守在你身邊,也一再為你擔心,今天你吃得飽嗎?睡得好嗎?深夜會冷嗎?我向來都知道你就係唔識照顧自己,每當我一走開,你就從豬欄跳出去。

24、您輕靠係我嘅身上,縴細小手撫摸我幼嫩嘅肌膚,溫柔小嘴吮吸我的體液,直到滿意十分飄然離去!唉...該死嘅蚊子!

25、你一閃而過,令我熱血沸騰,心潮澎湃,望著你嘅背影,真係想把你留住,我話俾自己聽,唔可以再俾你走啦,絕對唔可以……捉賊啊!

26、一人騎車撒把前行,在岔路遇交警。交警忙對他喊道︰手掌好。此人高興的回道︰同志們辛苦了!

27、我昨晚夢到你了︰我們漫步在小河邊,相互依偎著。你抬頭凝視著我的眼楮,深情地吐出三個字……汪汪汪~

28、辣妹打電話叫出租車。對方︰小姐,請問你等陣係着咩衫架?辣妹︰紅色超短裙!對方︰咁到邊到呀?辣妹︰到大腿啦 !

29、饑渴的我無法抗拒你嘅誘惑。同你親密接觸時你令我產生了陣陣無法言表嘅快感,感覺地球在旋轉,好想同你大干一場又怕將肚子搞大……親愛嘅啤酒呀~

30、茫茫人海中,為你怦然心動,你好似唔在意嘅表情,卻讓我隱隱作痛,你嘅漠然讓我不敢表白心跡,但係我不能自拔,依家我要你明白……你踩著我腳啦!!!

31、昨天我夢見你了,真架,天空係幾咁明靜,陽光係幾咁明媚,大海係幾咁一望無際,你企係蔚藍嘅海邊,我攞著小棍一捅你,嘿,這小王八,殼仲挺硬喎。

32、我喜歡係你身上爬來爬去,喜歡撫摩你嘅每寸肌膚,喜歡躺係你的嘅懷抱中,我一刻都離唔開你,我愛你呀-------梳化

33、係我們嘅友誼旅途上,有時你看不到我在你身旁,唔係我把你遺忘唔係讓你獨自一個人走,係我選擇走在你嘅後面,當你唔小心跌倒我就跑上去......踩兩腳~

34、下次遇見你,我一定把你拉到臥室,鎖上門,迅速把你推倒在床上,用被子蒙住頭,伸出我嘅大手……你睇下!我嘅手機是藍屏架!

35、一直對你情有獨鐘,你嘅面孔無時無刻浮現係我嘅眼前!但係我好窮唔敢奢望,依家我有錢啦!可以大聲咁講︰老板,你℅x*yyx﹠!

36、哩一段日子以來,我一直想對你講三個字,但係又怕講咗之後連普通朋友都做不成,但係我控制不到呀,都係想說︰想借錢!

37、啊!你嘅皮膚如此富有光澤,你散發嘅香味如此難以抗拒,讓我狠狠咁咬你一口啦,我親愛嘅----------紅燒肉。

38、我點會忍心睇著你走呢?我們一齊度過咗幾多溫馨快樂嘅時光,但係今天就要分手啦!望著你哀怨嘅眼神,我大喊︰等一等,哩隻狗我唔賣了!

39、今日有人見到你了,你仲係咁迷人,穿著格仔背心,慢悠悠地走著,一副超然自在嘅樣,實在係太可愛啦,真係唔知你當年是點樣賽過兔子架?

唔知你地覺得邊一個最好笑呢?

文章數 : 55
注冊日期 : 2008-10-07
年齡 : 27

回頂端 向下

39個會令你誤會的事 Empty 回復: 39個會令你誤會的事

發表  【 阿。雞 』 周四 10月 09, 2008 9:10 pm

第一個幾好笑
【 阿。雞 』
【 阿。雞 』

文章數 : 55
注冊日期 : 2008-09-19

回頂端 向下

39個會令你誤會的事 Empty 回復: 39個會令你誤會的事

發表  -_-'' 周五 10月 10, 2008 8:48 pm

【 阿。雞 』 寫到:第一個幾好笑
ok啦
-_-''
-_-''

文章數 : 174
注冊日期 : 2008-09-11

回頂端 向下

發表  ☆★楓之舞★☆ 周五 10月 10, 2008 9:52 pm

第37個幾好笑
☆★楓之舞★☆
☆★楓之舞★☆

文章數 : 80
注冊日期 : 2008-09-24

回頂端 向下

發表  「 o觜亂△ 周五 10月 10, 2008 10:15 pm

參唔多啦,
都幾好笑啊
「 o觜亂△
「 o觜亂△

文章數 : 161
注冊日期 : 2008-09-14

回頂端 向下

發表  Admin 周六 10月 11, 2008 1:08 am

低能!

Admin
Admin

文章數 : 131
注冊日期 : 2008-09-09

http://elchk.forum888.com

回頂端 向下

發表  倬 周六 10月 11, 2008 11:05 am

收啦!
倬

文章數 : 168
注冊日期 : 2008-09-13

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章